12 – 14 Prill 2024

12 – 14 Prill 2024

Vendi :

ExpoCity_Albania_logo
Tiranë

Vendi :

ExpoCity_Albania_logo

Tiranë

NJIHU ME SEKRETET E “MJESHTËRO BIZNESIN”

Dijet, vendimet dhe veprimet e duhura janë ato që e bëjnë të mundur rritjen e biznesit tuaj, pavarësisht sfidave aktuale. Programi “Mjeshtëro Biznesin” është shumë më tepër se një konferencë për rritjen dhe zhvillimin e biznesit. 

“Mjeshtëro Biznesin” synon t’ju pajisë me njohuri, mjete, praktika dhe strategji për rritje të qëndrueshme dhe afatgjatë. 

 “Mjeshtëro Biznesin” është një program i ideuar për sipërmarrësit, drejtuesit dhe këdo që dashuron biznesin dhe ka pritshmëri dhe standarde individuale shumë të larta.

Play Video
00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds

PSE NJË PROGRAM PËR BIZNESIN NGA VASIL NAÇI?​

Vasili është një sipërmarrës i cili ka themeluar dhe është aksioner në mbi 15 kompani të suksesshme me aktivitet në Shqipëri dhe Ballkanin perëndimor.

Vasili përvojën e tij 32 vjeçare në biznes e ka pasuruar me mësim të parreshtur nga ekspertët më të mirët në nivel global. Autor dhe bashkëautor i nëntë librave me tema për suksesin në biznes dhe zhvillimin personal.

Motivues, folës publik, inspirues, trajnues në Agna Leadership Akademy.

Ideator i event-trajnimit më të madh në rajon “Rruga Drejt Suksesit” dedikuar suksesit personal dhe profesional.

Është nominuar disa herë si sipërmarrës i vitit. Vasili renditet ndër 10 sipërmarrësit më të pasur dhe me më shumë influencë në Shqipëri.

Kompanitë e tij punësojnë më shumë se 1,500 persona.

ÇFARË ËSHTË “MJESHTËRO BIZNESIN”?​

“Mjeshtëro biznesin” është një event-trajnim tre ditor me përvojë ndërvepruese që do t’ju ndihmojë të kuptoni faktorët bazë që ndikojnë në rritjen e biznesit tuaj dhe si t’i mjeshtëroni dhe implementoni ato menjëherë për sukses në biznes. Tregu me dinamikat e tij i vendos sipërmarrësit nën trysninë e marrjes së vendimeve të duhura në një kohë sa më të shkurtër. Kjo bëhet e mundur vetëm falë harmonizimit të njohurisë së përditësuar, mendësisë së duhur, sistemeve, mjeteve dhe përvojës. “Mjeshtëro Biznesin” është një program dijesh, parimesh, bindjesh dhe praktikash që e mundëson këtë.

PËR KË ËSHTË I VLEFSHËM “MJESHTËRO BIZNESIN”?​

Për të gjithë sipërmarrësit apo drejtuesit e bizneseve që janë përkushtuar me mish e shpirt për t’i çuar kompanitë e tyre në një nivel të paarritur më parë dhe për ata që aspirojnë të bëjnë sukses në botën e biznesit.

Ky program është i vlefshëm për ty nëse:

 • Kërkon të rritësh të ardhurat dhe të zgjerosh biznesin tënd
 • Synon të kesh konsumatorë besnikë për brandet e tua
 • Do të krijosh një mentalitet, filozofi dhe kulturë suksesi
 • Kërkon të krijosh apo të përditësosh strategjinë e biznesit tënd
 • Ke nevojë të mësosh më shumë rreth inovacionit, marketingut dhe shitjes 
 • Do të aplikosh sisteme dhe mjete që do të rrisin eksponencialisht fitimet e tua
 • Dëshiron të mësosh më shumë rreth menaxhimit, lidershipit dhe motivimit
 • Kërkon të mësosh si të marrësh vendime më të mira dhe më shpejt 
 • Kërkon më shumë njohuri mbi pasqyrat financiare
 • Do të mësosh rreth transformimit dixhital, rrjeteve sociale dhe shitjeve online 
 • Do të dish si të analizosh numrat për blerjen apo shitjen e një biznesi  
 • Je duke punuar aktualisht në një biznes
 • Po mendon të nisësh një biznes të ri
 • Je gati të mësosh si ta drejtosh me sukses biznesin tënd, edhe pa qenë fizikisht aty.

MËSO & ZHVILLOHU EKSPONENCIALISHT​

Njihu me praktikat më të mira falë të cilave mund të dallosh problemet ende të pazgjidhura, sfidat apo tendencat me të cilat përballet biznesi yt. Duke mjeshtëruar aftësinë e këqyrjes së biznesit përmes një prizmi më strategjik, do të zbulosh cilat janë prioritetet më urgjente dhe cfarë duhet të bësh që të përshpejtosh suksesin.

FUQIZO IDENTITETIN TËND

E ardhmja skalitet nga veprimet dhe identiteti yt aktual, e jo nga dëshirat e tua. Zbulimi, fuqizimi dhe përkujdesja për avantazhin tënd konkurrues është përcaktues në rrugëtimin drejt sukseseve të së ardhmes.

ZBULO SISTEMET MË EFIKASE

Biznesi është si një organizëm i gjallë ku mirëfunksionimi i çdo pjesë të tij është vendimtar për mbijetesën e deri tek lulëzimi i tij. Që kjo të ndodhë, krijimi dhe zhvillimi i sistemeve që garantojnë mjedis të shëndetshëm dhe nxitës për rritje është domosdoshmëri.

SKUADRA JONË E EKSPERTËVE

Ne po sjellim ekskluzivisht për ju një grup ekspertësh të përkushtuar për të ndihmuar sipërmarrësit e rinj apo me eksperiencë, si edhe ata që kanë një aspiratë të tillë.

Vasil Naçi

Folësi kryesor

Prof. Dr. Sherif Bundo

Financa & Fuqia e analizave financiare

Dr. Alma Bici

Marketingu & Brandi

Arti Marko

Shitja & Mjetet e optimizimit të saj

BLI TANI BILETËN TËNDE

BILETA SILVER

 • Vend ulur në sektorin “Silver”
 • Rripin e dorës (identifikues) për sektorin “Silver”
 • Shenjën identifikues për sektorin “Silver”
 • Materialet e trajnimit
 • Parking pa pagesë për automjetin tuaj

BILETA GOLD

 • Vend ulur në sektorin “Gold / VIP”
 • Rripin e dorës (identifikues) për sektorin “Gold / VIP”
 • Shenjën identifikues për sektorin “Gold / VIP”
 • Materialet e trajnimit
 • Serinë e botimeve të Agna Leadership Academy (4 libra)
 • Parking pa pagesë për automjetin tuaj

“Mjeshtëro Biznesin” është një program që të fuqizon të kesh një kontroll më të mirë mbi biznesin tënd, të rrisësh ndjeshëm fitimet, të rritësh biznesin në mënyrë të qëndrueshme dhe të bëhesh Zot i kohës dhe jetës tënde. Gjithçka do të ndodhë me ndihmën e disa ekspertëve nga më të mirët në biznes, inovacion, shitje, marketing, financë, transformim dixhital dhe lidership, në vetëm tre ditë. Kjo është një mundësi që NUK DUHET HUMBUR!

JEPI NJË SHTYSË EKSPONENCIALE BIZNESIT TËND!

Organizatorë

Sponsorë të mëparshëm