Çmimi për grup do të varet nga numri i pjesëmarrësve dhe koha e blerjes së biletës.

Për bileta në grup lutem kontaktoni me përfaqësues të “Mjeshtëro Biznesin” në numrin +355 6760 60112.

Plotësoni formularin e mëposhtëm për tu kontaktuar nga Stafi i Mjeshtëro Biznesit