Ne po sjellim ekskluzivisht për ju një grup ekspertësh të përkushtuar për të ndihmuar sipërmarrësit e rinj apo me eksperiencë, si edhe ata që kanë një aspiratë të tillë.

Vasil Naçi

Folësi kryesor

Dritan Mezini

Transformimi Dixhital

Prof. Dr. Sherif Bundo

Financa & Fuqia e analizave financiare

Dr. Alma Bici

Marketingu & Brandi

Dr. Juliana Goga-Cooke

Inovacioni Strategjik

Arti Marko

Shitja & Mjetet e optimizimit të saj

NXITONI! PËRFITONI NGA OFERTA!

“Mjeshtëro Biznesin” është një program që të fuqizon të kesh një kontroll më të mirë mbi biznesin tënd, të rrisësh ndjeshëm fitimet, të rritësh biznesin në mënyrë të qëndrueshme dhe të bëhesh Zot i kohës dhe jetës tënde. Gjithçka do të ndodhë me ndihmën e disa ekspertëve nga më të mirët në biznes, inovacion, shitje, marketing, financë, transformim dixhital dhe lidership, në vetëm katër ditë. Kjo është një mundësi që NUK DUHET HUMBUR! JEPI NJË SHTYSË EKSPONENCIALE BIZNESIT TËND!