Bileta Silver (test)

99,999.00 

  • Vend ulur në sektorin “Silver”
  • Rripin e dorës (identifikues) për sektorin “Silver”
  • Targetën e eventit (badge) për sektorin “Silver”
  • Materialet e trajnimit dhe shënimit
  • Parkim pa pagesë për automjetin tuaj
Kategoria: